Tjene penger på blogging – intro

Jeg vet at mange av dere som leser er skeptiske til informasjonen som gis ut på forskjellige ”Tjen Penger” sider. Og det forstår jeg utmerket godt. Hvorfor skulle en som har oppdaget hvordan man tjener penger på internett bare gi vekk hemmeligheten uten å i det hele tatt få betalt for det? Det ville jo være som å gi vekk penger. Jeg er ikke helt enig. Grunnen til at jeg i det hele tatt har beveget meg inn i ”Tjen penger” nisjen er delt, men i hovedsak er det for å kunne dele informasjon med andre og kanskje skaffe noen venner på veien. Venner er livsviktig hvis du vil tjene penger på internett. Det er der du virkelig kan skaffe de gode linkene og den gode hjelpen hvis du trenger den.

Antagelig er det fortsatt noen som tviler på om det faktisk er mulig å ta en helt gratis blogg som denne å tjene penger på internett med den. I denne serien om nøyaktig det skal jeg vise steg for steg hvordan du kan gjøre det. Jeg skal gå ned i minste detalj. Og det er ikke vanskelig i det hele tatt, men det krever litt tålmodighet. Og til dere som tviler, så skal jeg sette opp en blogg selv som vi skal følge gjennom kurset og dere kan selv se hvordan utviklingen er på søkemotorene og hvordan bloggen tjener penger for meg. Jeg anbefaler likevel i tillegg at dere starter en egen blogg for å gå gjennom alt selv. Såkalt ”Learning by doing”.

Når man er nybegynner i dette gamet, så har du nok utrolig mange spørsmål om hvordan du skal gå fram for å tjene penger på internett. Jeg skal prøve å gå så mye ned i detaljene at det meste blir dekket men skulle det være noe, så er det bare å spørre, enten i en mail eller i kommentar feltet. Jeg skal gå rolig fram, og ikke dekke for mye i hver post. Jeg vet selv at jeg lærer mye bedre når det brukes bilder, så det skal jeg også prøve å være flink til.

I den første leksjonen om å tjene penger på blogging vil jeg gå gjennom noen punkter.

- Finne en nisje.
- Sette opp konto hos blogspot.
- Gjøre klar kontoen til bruk.

Det var bare det jeg ville si før vi starter med det vi faktisk skal gjøre, nemlig å gå gjennom hvordan tjene penger på blogging.

Tjen Penger på blogging - leksjon 1

Hans

1 kommentar:

oystein Tuven sa...

Hei
Har funnet en nettside som forklarer hvordan man kan tjene penger på å bare lese en email.
http://pengemaskin.blogspot.com/

Du får 100 dollar for å lese èn mail om dagen. av og til får du flere eposter pr. dag.
Du får også 25 dollar for å lese èn Ads pr. dag.
Då må ha 20000 dollar fpr å ta ut pengene, ( tar ca. 3 mnd. å tjene dette)
Det er store selskaper som betaler for at vi skal se deres hjemmesider. ( dette øker deres traffik til nettstedet og gir høyere ranking i Google )

http://pengemaskin.blogspot.com/